Burberry Brit – EDT 50 ml

557 

Burberry Brit – EDT 50 ml od kvalitní značky Burberry . Zboží můžete mít právě ted za skvělou cenu. Nakupem online ušetříte nejen váš čas, ale i peníze. Burberry Brit – EDT 50 ml právě nyní za 557 Kč.

Katalogové číslo: 3386463021798 Kategorie: , Štítek:

Popis

Burberry Brit – EDT 50 ml od značky s dlouholetou historií Burberry je právě teď u nás za super cenu. Pořidťe si kvalitní produkty u nás online za opravdu nízké ceny.

Vůně Burberry Brit zachycuje podstatu Burberry. Její povaha je svěží, neokázalá. Není domýšlivá, vyzařuje jistotu, že jediná přináší originalitu. Tento parfém rozprostírá své smělé, nepředvídatelné tóny, je excentrický a důvtipný, s rozkošným britským smyslem pro humor. Pod svými přímočarými tóny se Burberry Brit odhaluje v půvabné komplikovanosti s různými druhy rafinovanosti. Tato svěží hravá vůně je klasická zelená. Orientální italská limeta a hruška se mísí se sexy zelenými mandlemi. Teplo přichází skrze základní tóny ambry a mahagonového dřeva a směřuje k smyslnosti sladké vanilky.

 

Parametry produktu

  • Značka: Burberry
  • Kategorie: Parfémy -> Toaletní vody (EDT)
  • EAN: 3386463021798
  • parametry {“objem”:{“param_name”:”Objem”,”val”:”50 ml”},”typ”:{“param_name”:”Typ”,”val”:”Toaletní voda”},”hlavni_vune”:{“param_name”:”Hlavní vůně”,”val”:”Květinová”},”vedlejsi_vune”:{“param_name”:”Vedlejší vůně”,”val”:”Ovocná”},”urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro ženy”},”zaklad”:{“param_name”:”Základ”,”val”:”jantar, vanilka, fazole tonka, mahagonové dřevo”},”srdce”:{“param_name”:”Srdce”,”val”:”bílá pivoňka, zelená mandle”},”hlava”:{“param_name”:”Hlava”,”val”:”hruška, limetka”},”charakteristika_vune”:{“param_name”:”Charakteristika vůně”,”val”:”ovocná, květinová”}}
Burberry Brit - EDT 50 ml
Burberry Brit – EDT 50 ml
557