Byredo Eleventh Hour – EDP 50 ml

3359 

Byredo Eleventh Hour – EDP 50 ml zboží dodává Byredo je k dostání za výborné peníze. Vybrali jsme pro vás top produkt a připravili ještě lepší cenu. Byredo Eleventh Hour – EDP 50 ml , zboží pořídíte ted u nás za 3359 Kč.

Katalogové číslo: 7340032821048 Kategorie: , Štítek:

Popis

Byredo Eleventh Hour – EDP 50 ml od společnosti se zárukou kvality Byredo , aktuálně můžete nakoupit od tohoto výrobce výhodně. V našem e-shopu pořídíte další zboží jako toto výhodně.

Poslední vůně lidstva? Eleventh Hour je vůní věcí končících, cestou na konec času, posledním parfémem na Zemi. Úvodní nóty ostrého nepálského pepře zjemněné jiskřivou svěžestí bergamotu vás přenesou do nepálských výšin. V srdci se mísí vůně rumu s nasládle podmanivým podtónem divokého fíku. Z hřejivosti tonky a kašmírového dřeva v základu sálá energie připomínající energii třetí čakry. Vůně byla uvedena na trh v roce 2018.

 

Parametry produktu

  • Značka: Byredo
  • Kategorie: Parfémy -> Parfémové vody (EDP)
  • EAN: 7340032821048
  • parametry {“objem”:{“param_name”:”Objem”,”val”:”50 ml”},”urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro muže, Pro ženy”},”typ”:{“param_name”:”Typ”,”val”:”Parfémová voda”},”hlavni_vune”:{“param_name”:”Hlavní vůně”,”val”:”Květinová”},”vedlejsi_vune”:{“param_name”:”Vedlejší vůně”,”val”:”Dřevitá”},”hlava”:{“param_name”:”Hlava”,”val”:”bergamot, černý pepř”},”zaklad”:{“param_name”:”Základ”,”val”:”cedrové dřevo, labdanum, fazole tonka, kašmírové dřevo, iso e super, olibanum”},”srdce”:{“param_name”:”Srdce”,”val”:”rum, švestka, fík, semínko mrkve”},”charakteristika_vune”:{“param_name”:”Charakteristika vůně”,”val”:”aromatická, dřevitá”}}
Byredo Eleventh Hour - EDP 50 ml
Byredo Eleventh Hour – EDP 50 ml
3359