Kabuto Katana Fiber Anti-Ageing Shampoo – šampon pro suché, křehké a objemné vlasy, 1000 ml

373 

Kabuto Katana Fiber Anti-Ageing Shampoo – šampon pro suché, křehké a objemné vlasy, 1000 ml od výrobce s dlouholetou historií Barberservis lze zakoupit u nás za příznivou cenu. Na našem e-shopu si pořídíte kvalitní zboží za top ceny. Kabuto Katana Fiber Anti-Ageing Shampoo – šampon pro suché, křehké a objemné vlasy, 1000 ml v akci za 373 Kč.

Katalogové číslo: 8683372110175 Kategorií: , , , , , Štítek:

Popis

Kabuto Katana Fiber Anti-Ageing Shampoo – šampon pro suché, křehké a objemné vlasy, 1000 ml od spolehlivého výrobce Barberservis je k dostání online za výhodnout cenu. S nákupem tohoto produktu budete určitě spokojení.

Kabuto Katana Fiber Anti-Ageing Shampoo Šampon na vlasy s kavárovým extraktem, který vyživuje vlasové konkýrky. Vhodný pro suché a křehké vlasy. Použití: Naneste přiměřené množství, v rukou rovnoměrně naemulgujte a jemnou masáží můžete začít důkladně čistit pokožku na vodou umytých vlasech. Tím, že šampon naemulgujete nejprve v rukou, zajistíte tak lepší a rovnoměrnější nanášení na vlasovou pokožku, lepší absorbce živin, důkladněji vyčištěná vlasová pokožka. Tento postup je dobré zopakovat dvakrát.

 

Informace o produktu

  • Značka: Barberservis
  • EAN: 8683372110175
  • Další vlastnosti: . . . . . . . . .
Kabuto Katana Fiber Anti-Ageing Shampoo - šampon pro suché
Kabuto Katana Fiber Anti-Ageing Shampoo – šampon pro suché, křehké a objemné vlasy, 1000 ml
373