Percy Nobleman Beard Starter Kit – základní set pro péči o bradu

588 

Percy Nobleman Beard Starter Kit – základní set pro péči o bradu od dodavatele se skvělou pověstí Barberservis . Zboží nakoupíte u nás za příznivou cenu. Vyberte si z široké škály produktů a nakupte u nás online. Percy Nobleman Beard Starter Kit – základní set pro péči o bradu ve skvělé akci za 588 Kč.

Katalogové číslo: 5060486262137 Kategorií: , , , , Štítek:

Popis

Percy Nobleman Beard Starter Kit – základní set pro péči o bradu od výrobce s mnohaletou tradicí Barberservis . Zboží máme momentálně za příznivou cenu. Nakupujte online kvalitní produkty za skvělé ceny.

Percy Nobleman Beard Starter Kit Pokud jste si začali "pěstovat" bradu tak tento kit nabízí úplný základ pro péči nejen o bradu ale i pokožku Beard Wash (75 ml) – stačí jen kapka a vytvoříte bohatou pěnu, ale není to jen o pěně, důkladně vmasírujte do pokožky a opláchněte. Aktivní látky jako: bambucké máslo, olej ze sezamových semínek, cedrové dřívko, limetkový extrakt Beard Conditioning Oil (50 ml) – zjemňující olej na bradu je vhodný pro tvrdou a "neposlušnou" bradu. Jednak ji změkčí, zjemní ale i vyživí. Aktivní látky jako: olej ze sladkých mandlí, agranový olej, marulový olej, avokádový olej, jojobový olej, tocopherol, olej ze slunečnic, ricinový olej,

 

Informace o produktu

  • Značka: Barberservis
  • EAN: 5060486262137
  • Další vlastnosti: . . . . . . . . .
Percy Nobleman Beard Starter Kit - základní set pro péči o bradu
Percy Nobleman Beard Starter Kit – základní set pro péči o bradu
588