Dermacol Výživný mandlový denní krém Natural – tuba 50 ml

119 

Dermacol Výživný mandlový denní krém Natural – tuba 50 ml zboží dodává Dermacol je u nás k dostání za skvělou cenu. Opět se můžete těšit na enormní výběr zboží za skvělé ceny. Dermacol Výživný mandlový denní krém Natural – tuba 50 ml za bezkonkureční cenu 119 Kč.

Katalogové číslo: 8595003102889 Kategorie: , , , Štítek:

Popis

Dermacol Výživný mandlový denní krém Natural – tuba 50 ml od tohoto předního výrobce Dermacol je pro vás k sehnání za skvělou cenu. Nakupujte naše kvalitní zboží jednoduše a rychle online.

Výživný krém s přírodním mandlovým olejem poskytuje suché, velmi suché a citlivé pleti velmi intenzivní a komfortní péči. Doporučujeme kombinovat s celou řadou Natural . Podívejte se na Tipy na líčení podle Dermacol .

 

Informace o produktu

  • Značka: Dermacol
  • EAN: 8595003102889
  • Další vlastnosti: parametry {“typ_pleti”:{“param_name”:”Typ pleti”,”val”:”zarudnutí a citlivá pleť, suchá pleť”},”urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro ženy”},”cas_pouziti”:{“param_name”:”Čas použití”,”val”:”Denní”},”ucinek”:{“param_name”:”Účinek”,”val”:”Regenerační, Vyživující”},”druh_produktu”:{“param_name”:”Druh produktu”,”val”:”Krémy”}}.  . . . . . . . . .
Dermacol Výživný mandlový denní krém Natural - tuba 50 ml
Dermacol Výživný mandlový denní krém Natural – tuba 50 ml
119