Revolution PRO Transparentní pudr Revolution PRO (New Neutral Translucent Pressed) 7,5 g

176 

Revolution PRO Transparentní pudr Revolution PRO (New Neutral Translucent Pressed) 7,5 g od spolehlivého výrobce Revolution PRO lze u nás získat pouze nyní za super cenu. Pořidťe si kvalitní produkt online a neřešte fronty v obchodě. Revolution PRO Transparentní pudr Revolution PRO (New Neutral Translucent Pressed) 7,5 g v akci za cenu 176 Kč.

Katalogové číslo: 5057566123709 Kategorie: , , , Štítek:

Popis

Revolution PRO Transparentní pudr Revolution PRO (New Neutral Translucent Pressed) 7,5 g s pečetí kvality od Revolution PRO . Zboží nakoupíte u nás za příznivou cenu. Nakupte z pohodlí domova na našem e-shopu za skvělé ceny.

Transparentní pudr Revolution PRO je vhodný pro všechny odstíny pleti. Dodává pleti saténově matný vzhled a zároveň udržuje v pleti potřebnou vlhkost. Kompaktní balení, které je vhodné na cestování, obsahuje zrcátko a pudřenku, se kterou bude používání tohoto produktu hračkou.

 

Informace o produktu

  • Značka: Revolution PRO
  • EAN: 5057566123709
  • Další vlastnosti: parametry {“typ_pleti”:{“param_name”:”Typ pleti”,”val”:”pleť normální”},”urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro ženy”},”konzistence”:{“param_name”:”Konzistence”,”val”:”Tuhý/kompaktní”}}.  . . . . . . . . .
Revolution PRO Transparentní pudr Revolution PRO (New Neutral Translucent Pressed) 7
Revolution PRO Transparentní pudr Revolution PRO (New Neutral Translucent Pressed) 7,5 g
176