Tropikalia Přírodní mýdlo s rakytníkovým olejem 90 g

171 

Tropikalia Přírodní mýdlo s rakytníkovým olejem 90 g od společnosti s dlouholetou tradicí Tropikalia je k dispizici za skvělou cenu. Zařaďte se ke spokojeným zákazníkům. Tropikalia Přírodní mýdlo s rakytníkovým olejem 90 g aktuálně za super cenu 171 Kč.

Katalogové číslo: 8594203531543 Kategorie: , , Štítek:

Popis

Tropikalia Přírodní mýdlo s rakytníkovým olejem 90 g od známé společnosti Tropikalia je u nás k dostání za skvělou cenu. Nákupem u nás, ušetříte čas i peníze.

Přírodní mýdlo s rakytníkovým olejem a barvou zlaté kurkumy je vitamínová bomba. Díky vysoké koncentraci obsahu vitamínu C, rakytníkový olej vyživí vaši pokožku a dodá jí potřebnou sílu a energii. Rakytníkové mýdlo je ideální pro normální, citlivou, aknózní, mastnou a zralou pleť.

 

Informace o produktu

  • Značka: Tropikalia
  • EAN: 8594203531543
  • Další vlastnosti: parametry {“urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro muže, Pro ženy”},”typ_pleti”:{“param_name”:”Typ pleti”,”val”:”zarudnutí a citlivá pleť, mastná a problematická pleť, pleť normální, pleť zralá”},”slozka”:{“param_name”:”Složka”,”val”:”Kurkuma dlouhá (indický šafrán, Curcuma longa), Divoký pomeranč (Pomerančovník hořký, Citrus aurantium), Rakytník řešetlákový (Hippophae rhamnoides), Olivy, olivovník, olivový olej, Skočec obecný (Ricinus communis), Bambucké máslo, Kokos, kokosovník ořechoplodý (Cocos nucifera)”},”eko_friendly”:{“param_name”:”Eko friendly”,”val”:”Přírodní, Eko”},”konzistence”:{“param_name”:”Konzistence”,”val”:”Tuhý/kompaktní”},”druh_produktu”:{“param_name”:”Druh produktu”,”val”:”Mýdla”}}.  . . . . . . . . .
Tropikalia Přírodní mýdlo s rakytníkovým olejem 90 g
Tropikalia Přírodní mýdlo s rakytníkovým olejem 90 g
171