Autentis Esenciální olej Eukalyptus 10 ml

99 

Autentis Esenciální olej Eukalyptus 10 ml od našeho výrobce Autentis , zboží zakoupíte momentálně v akci, tak si ji nenechejte ujít. Nakupte si kvalitní zboží na našem e-shopu. Autentis Esenciální olej Eukalyptus 10 ml momentálně k dispozici za 99 Kč.

Katalogové číslo: 8595674651396 Kategorie: , , Štítek:

Popis

Autentis Esenciální olej Eukalyptus 10 ml od známé kvalitní značky Autentis . Zboží nakoupíte u nás za příznivou cenu. Výhodná akce opravdu pro každého.

Esenciální olej Eukalyptus je velmi populární pro své pozitivní účinky na dýchací aparát. Uvolňuje dýchání při nachlazení a usnadňuje odkašlávání při zánětech horních cest dýchacích. Snižuje horečku, působí antibakteriálně, čistí vzduch v místnosti. Doporučuje se pro alergiky a astmatiky.

 

Informace o produktu

  • Značka: Autentis
  • EAN: 8595674651396
  • Další vlastnosti: parametry {“urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro muže, Pro ženy”},”slozka”:{“param_name”:”Složka”,”val”:”Eukalypt (Blahovičník kulatoplodý, Eucalyptus globulus)”},”konzistence”:{“param_name”:”Konzistence”,”val”:”Tekutý”},”druh_produktu”:{“param_name”:”Druh produktu”,”val”:”Oleje”}}.  . . . . . . . . .
Autentis Esenciální olej Eukalyptus 10 ml
Autentis Esenciální olej Eukalyptus 10 ml
99