Topicrem Zvláčňující olej pro suchou a atopickou pokožku DA (Emollient Oil) 145 ml

449 

Topicrem Zvláčňující olej pro suchou a atopickou pokožku DA (Emollient Oil) 145 ml od výrobce Topicrem je k dostání levně a pohodlně online. Vybrali jsme pro vás top kvalitu za bezva cenu. Topicrem Zvláčňující olej pro suchou a atopickou pokožku DA (Emollient Oil) 145 ml levně za cenu 449 Kč.

Katalogové číslo: 3700281702958 Kategorie: , , , Štítek:

Popis

Topicrem Zvláčňující olej pro suchou a atopickou pokožku DA (Emollient Oil) 145 ml od značky se skvělou pověstí Topicrem lze u nás nakoupit za příznivou cenu. Nákupem tohoto produktu rozhodně ušetříte. Čas i peníze.

Tělový olej zajistí vaší pokože perfektní ochranu před vysušováním a dopřeje jí potřebnou dávku výživy a hydratace. Zvláčňující olej obnovuje ochrannou bariéru pokožky a zbavuje pocitu svědění. Díky jemné, lehké textuře se snadno nanáší a jeho šetrné složení nezanechává mastný film a je vhodné i pro použití na pokožku těch nejmenších miminek. Zanechá pokožku jemnou, vláčnou a chráněnou před podrážděním.

 

Informace o produktu

  • Značka: Topicrem
  • EAN: 3700281702958
  • Další vlastnosti: parametry {“urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro muže, Pro ženy”},”typ_pleti”:{“param_name”:”Typ pleti”,”val”:”zarudnutí a citlivá pleť”},”ucinek”:{“param_name”:”Účinek”,”val”:”Pro hydrataci, Proti svědění, Vyživující”},”druh_produktu”:{“param_name”:”Druh produktu”,”val”:”Oleje”},”priznaky”:{“param_name”:”Příznaky”,”val”:”Dermokosmetika”}}.  . . . . . . . . .
Topicrem Zvláčňující olej pro suchou a atopickou pokožku DA (Emollient Oil) 145 ml
Topicrem Zvláčňující olej pro suchou a atopickou pokožku DA (Emollient Oil) 145 ml
449