Dermacol Zkrášlující fluid (Sheer Face Illuminator) 15 ml 01 Fresh Rose

225 

Dermacol Zkrášlující fluid (Sheer Face Illuminator) 15 ml 01 Fresh Rose od skvělé značky Dermacol jde u nás právě teď pořídit výhodně. Vyhněte se frontám a nakupte jednoduše online. Dermacol Zkrášlující fluid (Sheer Face Illuminator) 15 ml 01 Fresh Rose , produkt nakoupíte ted u nás za 225 Kč.

Katalogové číslo: 85955646 Kategorie: , , Štítek:

Popis

Dermacol Zkrášlující fluid (Sheer Face Illuminator) 15 ml 01 Fresh Rose od dodavatele s dlouholetou historií Dermacol je právě nyní na našich stránkách v akci. Nakupte si na našem e-shopu za skvělé ceny.

Zkrášlující rozjasňující hydratační fluid pro dokonalý vzhled. přidejte malé množství fluidu do svého hydratačního krému a dosáhnete okamžitě rozjasňujícího efektu, optického povytáhnutí obličeje docílíte, pokud aplikujete malé množství nad i pod obočí a na bradu, jemně vklepejte prsty na lícní kosti, opticky vystoupí, lehce vklepat jej můžete také na oční víčka, k vnitřnímu i vnějšímu koutku oka, oči se rozzáří a budou působit větším dojmem, zjemnit jím můžete také tmavá místa okolo nosu, pokud chcete opticky zeštíhlit nos, veďte tenkou linii od horní části nosu k jeho špičce, pro zvýraznění rtů je z vnějšku orámujte a vklepejte nad horní ret.

 

Informace o produktu

  • Značka: Dermacol
  • EAN: 85955646
  • Další vlastnosti: parametry {“typ_pleti”:{“param_name”:”Typ pleti”,”val”:”zarudnutí a citlivá pleť, mastná a problematická pleť, pleť normální, pleť smíšená, suchá pleť, pleť zralá, první vrásky”},”urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro ženy”},”ucinek”:{“param_name”:”Účinek”,”val”:”Pro hydrataci”},”druh_produktu”:{“param_name”:”Druh produktu”,”val”:”Gely, emulze, fluidy”}}.  . . . . . . . . .
Dermacol Zkrášlující fluid (Sheer Face Illuminator) 15 ml 01 Fresh Rose
Dermacol Zkrášlující fluid (Sheer Face Illuminator) 15 ml 01 Fresh Rose
225