Dr. Hauschka Čisticí pleťový krém (Cleansing Cream) 50 ml

294 

Dr. Hauschka Čisticí pleťový krém (Cleansing Cream) 50 ml od kvalitního výrobce Dr. Hauschka – produkt u nás seženete právě teď za super cenu. Pořiďte si tento produkt online a neřešte zbytečné fronty v obchodě. Dr. Hauschka Čisticí pleťový krém (Cleansing Cream) 50 ml za super cenu 294 Kč.

Katalogové číslo: 4020829005136 Kategorie: , , , Štítek:

Popis

Dr. Hauschka Čisticí pleťový krém (Cleansing Cream) 50 ml od společnosti s předním postavením na trhu Dr. Hauschka je momentálně ve výhodné akci. Výhodná akce opravdu pro každého.

Jemný Čistící krém vhodný pro všechny projevy pleti je jedním ze základních pilířů úspěšné péče o pleť. Mandlová báze s pečlivě vybranými bylinnými výtažky z heřmánku, měsíčku, třezalky a úročníku váže nečistoty, hloubkově čistí pokožku a zároveň udržuje hodnotu pH v rovnováze. Uvolňuje a zjemňuje póry, zabraňuje tvorbě vřídků a vyjasňuje vzhled pleti. Žádné dodatečné dočišťování pleti není nutné. Pleťový čistící krém zanechává na pokožce příjemný a uvolněný pocit. Testovali jste: 100 % testujících doporučuje Výsledky testování

 

Informace o produktu

  • Značka: Dr. Hauschka
  • EAN: 4020829005136
  • Další vlastnosti: parametry {“typ_pleti”:{“param_name”:”Typ pleti”,”val”:”pleť normální, pleť smíšená, suchá pleť”},”urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro ženy”},”eko_friendly”:{“param_name”:”Eko friendly”,”val”:”Přírodní”},”druh_produktu”:{“param_name”:”Druh produktu”,”val”:”Krémy”}}.  . . . . . . . . .
Dr. Hauschka Čisticí pleťový krém (Cleansing Cream) 50 ml
Dr. Hauschka Čisticí pleťový krém (Cleansing Cream) 50 ml
294