Dr. Hauschka Zklidňující pleťová maska (Soothing Mask) 30 ml

609 

Dr. Hauschka Zklidňující pleťová maska (Soothing Mask) 30 ml od společnosti se zárukou kvality Dr. Hauschka je k dostání za výborné peníze. Na našem e-shopu si pořídíte kvalitní zboží za top ceny. Dr. Hauschka Zklidňující pleťová maska (Soothing Mask) 30 ml právě nyní za skvělou cenu 609 Kč.

Katalogové číslo: 4020829007284 Kategorie: , , , Štítek:

Popis

Dr. Hauschka Zklidňující pleťová maska (Soothing Mask) 30 ml od společnosti s dlouholetou tradicí Dr. Hauschka – produkt u nás seženete právě teď za super cenu. Pořidťe si kvalitní zboží u nás online za super ceny.

Zklidňující maska pro citlivou pleť chrání a posiluje stresovanou pokožku. Pocit napětí, zarudnutí a záněty se stanou minulostí a pokožka nabude odpočinutého a zároveň jasného a rovnoměrného vzhledu. Pocit napětí, zarudnutí a záněty se stanou minulostí a pokožka nabude odpočinutého a zároveň jasného a rovnoměrného vzhledu.

 

Informace o produktu

  • Značka: Dr. Hauschka
  • EAN: 4020829007284
  • Další vlastnosti: parametry {“typ_pleti”:{“param_name”:”Typ pleti”,”val”:”zarudnutí a citlivá pleť”},”urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro ženy”},”eko_friendly”:{“param_name”:”Eko friendly”,”val”:”Přírodní”},”ucinek”:{“param_name”:”Účinek”,”val”:”Pro hydrataci”},”druh_produktu”:{“param_name”:”Druh produktu”,”val”:”Masky”}}.  . . . . . . . . .
Dr. Hauschka Zklidňující pleťová maska (Soothing Mask) 30 ml
Dr. Hauschka Zklidňující pleťová maska (Soothing Mask) 30 ml
609