Revolution PRO Multifunkční make-up pro suchou až kombinovanou pleť SPF 30 CC Cream Perfecting Foundation 26 ml F0.1

305 

Revolution PRO Multifunkční make-up pro suchou až kombinovanou pleť SPF 30 CC Cream Perfecting Foundation 26 ml F0.1 od výrobce s dlouholetou historií Revolution PRO je nyní k dostání výhodně za super cenu. Na našem e-shopu nakupte pohodlně a bezpečně online. Revolution PRO Multifunkční make-up pro suchou až kombinovanou pleť SPF 30 CC Cream Perfecting Foundation 26 ml F0.1 aktuálně za 305 Kč.

Katalogové číslo: 5057566198417 Kategorie: , , , Štítek:

Popis

Revolution PRO Multifunkční make-up pro suchou až kombinovanou pleť SPF 30 CC Cream Perfecting Foundation 26 ml F0.1 od dodavatele se skvělou pověstí Revolution PRO je právě teď za jedinečnou cenu. Využijte slevu dokud je k dispozici. Vyberte si zboží přímo pro vás a podle hodnoty nákupu získáte ještě slevu.

Make-up, který dělá víc. Multifunkční make-up perfektní pro suchou až kombinovanou pleť, tento krém s SPF30 plně kryje, přičemž pokožku nechává hydratovanou a chráněnou. Obsahuje kyselinu hyaluronovou a kolagen, díky čemuž chrání pokožku pomocí infuze antioxidantů (vitamín E), které pomáhají neutralizovat začervenání. Složení přispívá ke zmírnění viditelnosti vrásek a zároveň nabídne dlouhodobé krytí, které vydrží a není na pleti cítit. Je vybaven luxusní zlatou pumpičkou a dávkovačem, pro rychlou a bezproblémovou aplikaci s nulovým odpadem. Další produkty značky Revolution naleznete zde:

 

Informace o produktu

  • Značka: Revolution PRO
  • EAN: 5057566198417
  • Další vlastnosti: parametry {“typ_pleti”:{“param_name”:”Typ pleti”,”val”:”pleť smíšená, suchá pleť, pleť zralá, první vrásky”},”urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro ženy”},”ucinek”:{“param_name”:”Účinek”,”val”:”Pro hydrataci”},”druh_produktu”:{“param_name”:”Druh produktu”,”val”:”Krémy”},”konzistence”:{“param_name”:”Konzistence”,”val”:”Krémový”}}.  . . . . . . . . .
Revolution PRO Multifunkční make-up pro suchou až kombinovanou pleť SPF 30 CC Cream Perfecting Foundation 26 ml F2.5
Revolution PRO Multifunkční make-up pro suchou až kombinovanou pleť SPF 30 CC Cream Perfecting Foundation 26 ml F0.1
305