Millefiori Milano Aroma difuzér Natural Chladná voda 100 ml

405 

Millefiori Milano Aroma difuzér Natural Chladná voda 100 ml od dodavatele se skvělou pověstí Millefiori Milano je u nás za bezkonkurenční cenu. Nakupte z pohodlí domova na našem e-shopu za skvělé ceny. Millefiori Milano Aroma difuzér Natural Chladná voda 100 ml momentálně k dispozici za 405 Kč.

Katalogové číslo: 8033275421159 Kategorie: , , , Štítek:

Popis

Millefiori Milano Aroma difuzér Natural Chladná voda 100 ml od společnosti s dlouholetou tradicí Millefiori Milano . Produkt je momentálně dostupný za skvělou cenu. Skvělý produkt s garancí kvality.

Aroma difuzér Natural s vůní studené vody dokonale provoní váš domov. Skleněná lahvička, která v sobě ukrývá vonnou esenci se perfektně doplňuje s keramickou bílou koncovkou s otvorem na ratanové tyčinky v přírodní barvě. Velikost difuzéru je vhodná především do menších místností. Po vyprchání vůně lze jednodušše koupit pouze náplň a po vymytí lahvičky doplnit libovolnou vůní. Studená voda v sobě skrývá svěží vůni s nádechem santalového dřeva, rozmarýnu, eukalyptu, borovice, máty, zelené máty, bergamotu, růže, grepfruitu, pelargónie, konvalinky, hřebíčku, pivoňky, šalvěje, tymiánu, levandule, bílého pižma, kadidla, kosatce, dubového mechu a cedrového dřeva. Navoďte si doma příjemnou atmosféru.

 

Informace o produktu

  • Značka: Millefiori Milano
  • EAN: 8033275421159
  • Další vlastnosti: parametry {“urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro muže, Pro ženy”}}.  . . . . . . . . .
Millefiori Milano Aroma difuzér Natural Chladná voda 100 ml
Millefiori Milano Aroma difuzér Natural Chladná voda 100 ml
405