BeautyRelax Estetický přístroj na tělo Celluform Plus

3525 

BeautyRelax Estetický přístroj na tělo Celluform Plus od společnosti s dlouholetou tradicí BeautyRelax je právě teď za jedinečnou cenu. Využijte slevu dokud je k dispozici. Vyhněte se frontám a nakupte jednoduše online. BeautyRelax Estetický přístroj na tělo Celluform Plus – nyní pořídíte od 3525 Kč.

Katalogové číslo: 8594166119598 Kategorie: , , Štítek:

Popis

BeautyRelax Estetický přístroj na tělo Celluform Plus od známého výrobce BeautyRelax je právě nyní na našich stránkách v akci. Kvalita tohoto produktu má dva rozměry, a sice úroveň a konzistentnost.

Estetický přístroj na tělo BeautyRelax Celluform Plus nabízí 4 inovativní technologie. Zcela neinvazivní charakter ošetření nezpůsobuje žádné nepříjemné pocity. Přístroj má bezbolestné a naprosto bezpečné používání. Bez jakýchkoliv vedlejších účinků. Dosažitelné a viditelné výsledky i v případech, kdy tuk prorůstá svalovou hmotou. Zpevňování a vypínání pokožky.

 

Informace o produktu

  • Značka: BeautyRelax
  • EAN: 8594166119598
  • Další vlastnosti: parametry {“urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro ženy, Pro muže”},”druh_produktu”:{“param_name”:”Druh produktu”,”val”:”Přístroje”}}.  . . . . . . . . .
BeautyRelax Estetický přístroj na tělo Celluform Plus
BeautyRelax Estetický přístroj na tělo Celluform Plus
3525