Eco by Naty Dětské tekuté mýdlo ECO 200 ml

169 

Eco by Naty Dětské tekuté mýdlo ECO 200 ml od této skvělé značky Eco by Naty je nyní k dostání výhodně za super cenu. Pořiďte si tento produkt online a neřešte zbytečné fronty v obchodě. Eco by Naty Dětské tekuté mýdlo ECO 200 ml v současnosti pořídíte za cenu 169 Kč.

Katalogové číslo: 7330933245609 Kategorie: , , Štítek:

Popis

Eco by Naty Dětské tekuté mýdlo ECO 200 ml od této značky Eco by Naty lze u nás nakoupit teď za výhodnou cenu. Pořízením tohoto produktu určitě nebudete litovat.

Jemně čistí, nevysuší a zklidní jemnou dětskou pokožku. Nedráždí oči. Hypoalergenní, dermatologicky testované, ideální pro citlivou pokožku a každodenní použití od narození . S přídavkem organického aloe vera, které je dobře známo svými léčivými a hydradačními účinky. Dětská řada kosmetiky Eco by Naty získala certifikaci Ecocert jako přírodní a organická. To znamená, že obsahuje minimálně 95 % rostlinných složek a minimálně 10 % všech ingrediencí v krému obsažených pochází z ekologického zemědělství. Pro vaše nejmenší tak bude vždy bezpečnou volbou. Neobsahuje parabeny, barviva, ftaláty, minerální oleje ani parfémy. PH mýdla je velice podobné PH pokožky.

 

Informace o produktu

  • Značka: Eco by Naty
  • EAN: 7330933245609
  • Další vlastnosti: parametry {“urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”chlapecké, dívčí”}}.  . . . . . . . . .
Eco by Naty Dětské tekuté mýdlo ECO 200 ml
Eco by Naty Dětské tekuté mýdlo ECO 200 ml
169