Millefiori Milano Aroma difuzér Natural Středomořský bergamot 100 ml

434 

Millefiori Milano Aroma difuzér Natural Středomořský bergamot 100 ml od výrobce Millefiori Milano – zboží můžete právě teď pořídit za super cenu. Nečekejte dlouho, zboží se u nás moc neohřeje. Millefiori Milano Aroma difuzér Natural Středomořský bergamot 100 ml – nyní můžete mít za 434 Kč.

Katalogové číslo: 8055182134878 Kategorie: , , , Štítek:

Popis

Millefiori Milano Aroma difuzér Natural Středomořský bergamot 100 ml od značky s dlouholetou historií Millefiori Milano je k dispizici za skvělou cenu. Udělejte si radost nákupem u nás pohodlně a bezpečně online.

Středomořský bergamot je jiskřivou vůní s nádechem svěžího bergamotu s charakteristickou limetkovou vůní, kapkou citronu a růžového grapefruitu. Vůně zelených lístků a fialky se prolínají s lehkými tóny levandule a hořce. Skleněná lahvička, která v sobě ukrývá vonnou esenci se perfektně doplňuje s keramickou bílou koncovkou s otvorem na ratanové tyčinky v přírodní barvě. Velikost difuzéru je vhodná především do menších místností. Po vyprchání vůně lze jednodušše koupit pouze náplň a po vymytí lahvičky doplnit libovolnou vůní. Navoďte si doma příjemnou atmosféru.

 

Informace o produktu

  • Značka: Millefiori Milano
  • EAN: 8055182134878
  • Další vlastnosti: parametry {“urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro muže, Pro ženy”}}.  . . . . . . . . .
Millefiori Milano Aroma difuzér Natural Středomořský bergamot 100 ml
Millefiori Milano Aroma difuzér Natural Středomořský bergamot 100 ml
434