Millefiori Milano Aroma difuzér Natural Santalové dřevo a bergamot 100 ml

375 

Millefiori Milano Aroma difuzér Natural Santalové dřevo a bergamot 100 ml zboží dodává Millefiori Milano je k dostátní teď u nás za super cenu. Nakupujte chytře, výhodně a bezpečně online. Millefiori Milano Aroma difuzér Natural Santalové dřevo a bergamot 100 ml právě nyní za 375 Kč.

Katalogové číslo: 8033540170089 Kategorie: , , , Štítek:

Popis

Millefiori Milano Aroma difuzér Natural Santalové dřevo a bergamot 100 ml od kvalitní značky Millefiori Milano . Produkt je momentálně dostupný za skvělou cenu. Pořiďte si tento produkt online a neřešte zbytečné fronty v obchodě.

Vzácné koření ze santalového dřeva je považované za symbol životní síly. Jeho intenzivní kořeněné aroma odstraňuje stres a nervozitu, zpomaluje ale neuspává, lehce se snoubí s čerstvým závanem levandule, grapefruitu. Skleněná lahvička, která v sobě ukrývá vonnou esenci se perfektně doplňuje s keramickou bílou koncovkou s otvorem na ratanové tyčinky v přírodní barvě. Velikost difuzéru je vhodná především do menších místností. Po vyprchání vůně lze jednodušše koupit pouze náplň a po vymytí lahvičky doplnit libovolnou vůní. Navoďte si doma příjemnou atmosféru.

 

Informace o produktu

  • Značka: Millefiori Milano
  • EAN: 8033540170089
  • Další vlastnosti: parametry {“urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro muže, Pro ženy”}}.  . . . . . . . . .
Millefiori Milano Aroma difuzér Natural Santalové dřevo a bergamot 100 ml
Millefiori Milano Aroma difuzér Natural Santalové dřevo a bergamot 100 ml
375