Cereria Mollá Esenciální olej rozpustný ve vodě Bergamotto di Calabria 30 ml

536 

Cereria Mollá Esenciální olej rozpustný ve vodě Bergamotto di Calabria 30 ml od výrobce s dlouholetou historií Cereria Mollá jde u nás právě teď pořídit výhodně. Vybírejte s rozmyslem, zboží nemusí být dlouho v akci. Cereria Mollá Esenciální olej rozpustný ve vodě Bergamotto di Calabria 30 ml momentálně k dispozici za 536 Kč.

Katalogové číslo: 8424405030103 Kategorie: , , Štítek:

Popis

Cereria Mollá Esenciální olej rozpustný ve vodě Bergamotto di Calabria 30 ml zboží dodává Cereria Mollá lze u nás nakoupit za příznivou cenu. Nákupem u nás, ušetříte čas i peníze.

Esenciální olej Bergamotto di Calabria je charakteristický nejenom svoji úžasnou vůní, ale také svojí intenzitou. Stačí pár kapek a jeho vůně se začně intenzivně šířit. Pikantní, výrazná a přitom jemná vůně v níž se snoubí svěžest zelených lístků bergamotu s nasládlou vůní santalového dřeva, sladkou vůní pižma a jemným dotykem dřevitých tónů. Parfém, který navodí hřejivou atmosféru po celém vašem domově.

 

Informace o produktu

  • Značka: Cereria Mollá
  • EAN: 8424405030103
  • Další vlastnosti: parametry {“urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro muže, Pro ženy”},”eko_friendly”:{“param_name”:”Eko friendly”,”val”:”Eko”},”druh_produktu”:{“param_name”:”Druh produktu”,”val”:”Oleje”},”priznaky”:{“param_name”:”Příznaky”,”val”:”Luxusní”}}.  . . . . . . . . .
Cereria Mollá Esenciální olej rozpustný ve vodě Bergamotto di Calabria 30 ml
Cereria Mollá Esenciální olej rozpustný ve vodě Bergamotto di Calabria 30 ml
536