Dr. Hauschka Paletka očních stínů Eyeshadow Trio 04 Sunstone 4,4 g

579 

Dr. Hauschka Paletka očních stínů Eyeshadow Trio 04 Sunstone 4,4 g od skvělého a známého výrobce Dr. Hauschka , produkt nyní získate v jedinečné akci, kterou si nesmíte nechat ujít. Nakupujte online kvalitní produkty za skvělé ceny. Dr. Hauschka Paletka očních stínů Eyeshadow Trio 04 Sunstone 4,4 g – nyní zakoupíte od 579 Kč.

Katalogové číslo: 4020829045088 Kategorie: , , , Štítek:

Popis

Dr. Hauschka Paletka očních stínů Eyeshadow Trio 04 Sunstone 4,4 g od skvělé a známé značky Dr. Hauschka je k dostání levně a pohodlně online. Udělejte si radost nákupem tohoto výrobku.

Paleta ve třech odstínech, které harmonicky zvýrazní vaše oči. Obsahuje praktický aplikátor pro precizní a snadné nalíčení, pro přirozené nebo naopak intenzivní líčení. I zde nalezneme dokonalou souhru minerálních pigmentů a výživných rostlinných složek, jako jsou např. výtažky z čajovníku, které hydratují a pěstí jemné a citlivé okolí očí.

 

Informace o produktu

  • Značka: Dr. Hauschka
  • EAN: 4020829045088
  • Další vlastnosti: parametry {“urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro ženy”},”eko_friendly”:{“param_name”:”Eko friendly”,”val”:”Přírodní”},”ucinek”:{“param_name”:”Účinek”,”val”:”Pro hydrataci, Vyživující, Dlouhotrvající”},”druh_produktu”:{“param_name”:”Druh produktu”,”val”:”Paletky”}}.  . . . . . . . . .
Dr. Hauschka Paletka očních stínů Eyeshadow Trio 04 Sunstone 4
Dr. Hauschka Paletka očních stínů Eyeshadow Trio 04 Sunstone 4,4 g
579