Vivaco Dárková kazeta Levandule PREMIUM – tělové mléko, sprchový gel

181 

Vivaco Dárková kazeta Levandule PREMIUM – tělové mléko, sprchový gel od skvělého a známého výrobce Vivaco je k dostání levně a pohodlně online. Nakupte si na našem e-shopu za super ceny. Vivaco Dárková kazeta Levandule PREMIUM – tělové mléko, sprchový gel , produkt nakoupíte ted u nás za 181 Kč.

Katalogové číslo: 8594056788439 Kategorie: , , Štítek:

Popis

Vivaco Dárková kazeta Levandule PREMIUM – tělové mléko, sprchový gel od kvalitní značky Vivaco je pro vás k sehnání za skvělou cenu. Vybírejte z široké nabídky produtků za nízké ceny.

Levandulový olej má širokou škálu uplatnění. Je znám především pro své zklidňující a regenerační účinky. Báječně uvolňuje nejen pokožku, ale i svalové napětí těla i mysli, zlepšuje prokrvení pokožky, působí proti depresím a špatné náladě. Využívá se rovněž k ošetření popálenin, plísní a ekzémů. Je ideální k regeneraci přecitlivělé a namáhané pokožky, omezuje riziko jejího popraskání. Dárková kazeta obsahuje: Sprchový gel a šampon 250 ml Tělové mléko 250 ml

 

Informace o produktu

  • Značka: Vivaco
  • EAN: 8594056788439
  • Další vlastnosti: parametry {“urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro ženy”},”eko_friendly”:{“param_name”:”Eko friendly”,”val”:”Přírodní”},”priznaky”:{“param_name”:”Příznaky”,”val”:”Dárkové sady”},”druh_produktu”:{“param_name”:”Druh produktu”,”val”:”Gely, emulze, fluidy, Mléka, Masti”}}.  . . . . . . . . .
Vivaco Dárková kazeta Levandule PREMIUM - tělové mléko
Vivaco Dárková kazeta Levandule PREMIUM – tělové mléko, sprchový gel
181