Village Candle Vonná svíčka ve skle Silver Birch & Cedar 396 g

391 

Village Candle Vonná svíčka ve skle Silver Birch & Cedar 396 g od této spolehlivé značky Village Candle je k sehnání u nás za skvělou cenu. Pořiďte si tento produkt online a neřešte zbytečné fronty v obchodě. Village Candle Vonná svíčka ve skle Silver Birch & Cedar 396 g stojí ted u nás 391 Kč.

Katalogové číslo: 6024066511472 Kategorie: , , , Štítek:

Popis

Village Candle Vonná svíčka ve skle Silver Birch & Cedar 396 g od výrobce s dobrým jménem Village Candle je pro vás pro vás právě dnes v akci. Získejte tento produkt za super cenu u nás online.

Dekorativní vonná svíčka ve skleněné dóze s víčkem a třemi knoty s vůní svěžího eukalyptu, zemitého mechu, mošusu a hřejivých tónů cedrového dřeva a stříbrné břízy. Jak zajistit dostačující plamen svíčky: hlavní příčinou malého plamínku je nízká hladina kyslíku uvnitř svíčky. Může se proto zdát, že svíčka nehoří správně. Ujistěte se proto, že vosk se vždy rozehřeje až do okrajů. Vosk nevylévejte a knoty nezastřihujte. Při dodržení tohoto doporučení po dostatečně dlouhou dobu se hladina kyslíku postupně obnoví a plamínek bude opět hořet jasně.

 

Informace o produktu

  • Značka: Village Candle
  • EAN: 6024066511472
  • Další vlastnosti: parametry {“urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro muže, Pro ženy”}}.  . . . . . . . . .
Village Candle Vonná svíčka ve skle Silver Birch & Cedar 396 g
Village Candle Vonná svíčka ve skle Silver Birch & Cedar 396 g
391