Village Candle Vonná svíčka ve skle Peace on Earth 602 g

511 

Village Candle Vonná svíčka ve skle Peace on Earth 602 g od skvělé a známé značky Village Candle je nyní k dostání výhodně za super cenu. Na našem e-shopu si pořídíte kvalitní zboží za top ceny. Village Candle Vonná svíčka ve skle Peace on Earth 602 g – nyní můžete mít za 511 Kč.

Katalogové číslo: 602406648963 Kategorie: , , , Štítek:

Popis

Village Candle Vonná svíčka ve skle Peace on Earth 602 g od společnosti Village Candle je k sehnání u nás za skvělou cenu. Pořidťe si kvalitní zboží u nás online za super ceny.

Krajem proniká sváteční atmosféra klidu a míru, na prochladlou zemi dopadají první sněhové vločky, studený zimní vzduch je naplněn čerstvou borovicí a břízou a někde v lese čeká ten nejkrásnější vánoční stromeček. Svíčka s vůní borovice, mořské soli a březového dřeva. Dekorativní vonná svíčka ve skleněné dóze s víčkem a dvěma knoty. Jak zajistit dostačující plamen svíčky: hlavní příčinou malého plamínku je nízká hladina kyslíku uvnitř svíčky. Může se proto zdát, že svíčka nehoří správně. Ujistěte se proto, že vosk se vždy rozehřeje až do okrajů. Vosk nevylévejte a knoty nezastřihujte. Při dodržení tohoto doporučení po dostatečně dlouhou dobu se hladina kyslíku postupně obnoví a plamínek bude opět hořet jasně.

 

Informace o produktu

  • Značka: Village Candle
  • EAN: 602406648963
  • Další vlastnosti: parametry {“urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro muže, Pro ženy”}}.  . . . . . . . . .
Village Candle Vonná svíčka ve skle Peace on Earth 602 g
Village Candle Vonná svíčka ve skle Peace on Earth 602 g
511