Tomas Arsov Sprchový gel Green Tea (Shower Gel) 200 ml

147 

Tomas Arsov Sprchový gel Green Tea (Shower Gel) 200 ml od výrobce s dobrým jménem Tomas Arsov . Zboží můžete mít právě ted za skvělou cenu. Nakupte si na našem e-shopu za skvělé ceny. Tomas Arsov Sprchový gel Green Tea (Shower Gel) 200 ml , zboží pořídíte ted u nás za 147 Kč.

Katalogové číslo: 8594006380201 Kategorie: , , Štítek:

Popis

Tomas Arsov Sprchový gel Green Tea (Shower Gel) 200 ml od výrobce s dlouholetou historií Tomas Arsov je k dostátní teď u nás za super cenu. Pořidťe si kvalitní produkt online a neřešte fronty v obchodě.

Zahalte svou pokožku do vůně zeleného čaje a užijte si dokonalou relaxaci s koupelovým a sprchovým krémem Tomas Arsov. Šetrně myje vaši pokožku a zanechává ji sametově hebkou a hydratovanou. Sprchový gel obsahuje aloe vera a kokosový olej, který má hydratační a vyživující účinek. Již malá kapka sprchového gelu vytvoří hustou smetanovou pěnu.

 

Informace o produktu

  • Značka: Tomas Arsov
  • EAN: 8594006380201
  • Další vlastnosti: parametry {“urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro muže, Pro ženy”},”ucinek”:{“param_name”:”Účinek”,”val”:”Pro hydrataci, Vyživující”},”druh_produktu”:{“param_name”:”Druh produktu”,”val”:”Gely, emulze, fluidy”}}.  . . . . . . . . .
Tomas Arsov Sprchový gel Green Tea (Shower Gel) 200 ml
Tomas Arsov Sprchový gel Green Tea (Shower Gel) 200 ml
147