Nobilis Tilia Směs éterických olejů Univers 10 ml

215 

Nobilis Tilia Směs éterických olejů Univers 10 ml značky s tradicí a dobrou pověstí Nobilis Tilia . Produkt je momentálně dostupný za skvělou cenu. Vyhněte se frontám a nakupte jednoduše online. Nobilis Tilia Směs éterických olejů Univers 10 ml – cena 215 Kč.

Katalogové číslo: 8595100202758 Kategorie: , , Štítek:

Popis

Nobilis Tilia Směs éterických olejů Univers 10 ml od dodavatele s dobrým jménem Nobilis Tilia lze u nás nakoupit za příznivou cenu. Nakupem online ušetříte nejen váš čas, ale i peníze.

Směs éterických olejů je výjimečná tím, že ji lze použít přímo na pokožku bez dalšího ředění. Může se tedy velmi dobře využít jako olej 1. pomoci při štípancích, drobných oděrkách, zanícených ranách či spáleninách. Směs má silné antiseptické účinky, napomáhá granulaci tkáně při poraněních a zabraňuje druhotným zánětům pokožky.

 

Informace o produktu

  • Značka: Nobilis Tilia
  • EAN: 8595100202758
  • Další vlastnosti: parametry {“urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro muže, Pro ženy”},”eko_friendly”:{“param_name”:”Eko friendly”,”val”:”Přírodní, BIO”},”druh_produktu”:{“param_name”:”Druh produktu”,”val”:”Oleje”}}.  . . . . . . . . .
Nobilis Tilia Směs éterických olejů Univers 10 ml
Nobilis Tilia Směs éterických olejů Univers 10 ml
215