Sisley Voděodolný opalovací krém na obličej SPF 50+ Sun (Youth Protector Face) 40 ml

2999 

Sisley Voděodolný opalovací krém na obličej SPF 50+ Sun (Youth Protector Face) 40 ml od této značky Sisley je momentálně ve výhodné akci. Vyhněte se frontám a nakupte jednoduše online. Sisley Voděodolný opalovací krém na obličej SPF 50+ Sun (Youth Protector Face) 40 ml , produkt koupíte ted u nás za 2999 Kč.

Katalogové číslo: 3473311682123 Kategorie: , , Štítek:

Popis

Sisley Voděodolný opalovací krém na obličej SPF 50+ Sun (Youth Protector Face) 40 ml od přední značky Sisley lze pořídit u nás za skvělou cenu. V našem e-shopu nakoupíte kvalitní zboží.

Voděodolný opalovací krém na obličej SPF 50+ Sun poskytuje ideální ochranu proti ultrafialovému záření typu UVA a UVB osobám s velmi světlou pletí nebo s pletí extrémně citlivou vůči slunečnímu záření a vyžadující vysoký stupeň ochrany při prvním pobytu na slunci. Velmi rychle se vstřebává a nezanechává na pleti mastný film. Lze ho použít i k ochraně celého těla. Pomáhá chránit buňky před škodlivým působením ultrafialových paprsků.

 

Informace o produktu

  • Značka: Sisley
  • EAN: 3473311682123
  • Další vlastnosti: parametry {“urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro muže, Pro ženy”},”typ_pleti”:{“param_name”:”Typ pleti”,”val”:”zarudnutí a citlivá pleť, mastná a problematická pleť, pleť normální, pleť smíšená, suchá pleť, pleť zralá, první vrásky, pleť problematická – pigmentové skvrny”},”uv_faktor_spf”:{“param_name”:”UV faktor (SPF)”,”val”:”UV faktor 30 – 50 SPF”},”ucinek”:{“param_name”:”Účinek”,”val”:”Pro hydrataci, Vyživující”},”druh_produktu”:{“param_name”:”Druh produktu”,”val”:”Krémy”},”priznaky”:{“param_name”:”Příznaky”,”val”:”Voděodolnost”}}.  . . . . . . . . .
Sisley Voděodolný opalovací krém na obličej SPF 50+ Sun (Youth Protector Face) 40 ml
Sisley Voděodolný opalovací krém na obličej SPF 50+ Sun (Youth Protector Face) 40 ml
2999