Dermacol Make-up Cover pro jasnou a sjednocenou pleť 30 g Odstín č. 210

318 

Dermacol Make-up Cover pro jasnou a sjednocenou pleť 30 g Odstín č. 210 od přední společnosti Dermacol je právě teď za jedinečnou cenu. Využijte slevu dokud je k dispozici. Nečekejte dlouho, zboží se u nás moc neohřeje. Dermacol Make-up Cover pro jasnou a sjednocenou pleť 30 g Odstín č. 210 zrovna teď v akci za 318 Kč.

Katalogové číslo: 85945968 Kategorie: , , , Štítek:

Popis

Dermacol Make-up Cover pro jasnou a sjednocenou pleť 30 g Odstín č. 210 od značky s dobrým jménem Dermacol lze nakoupit u nás za skvělou cenu. V e-shopu pořídíte skvělé produtky za nízké ceny.

Jakékoli barevné nedostatky na pleti už nemusí být vaší noční můrou! Zakryje vše, na co jen pomyslíte! Navíc ještě vyrovnává menší nerovnosti. Nanáší se na podkladový krém a je možné jej kombinovat s jiným make-upem řady Dermacol. Pro perfektní a přirozený vzhled doporučujeme před nanesením make-upu použít bázi pod make-up . Znáte luxusní štětce řady Sefiros Accesories? Podívejte se na tipy na líčení podle Dermacol .

 

Informace o produktu

  • Značka: Dermacol
  • EAN: 85945968
  • Další vlastnosti: parametry {“typ_pleti”:{“param_name”:”Typ pleti”,”val”:”pleť normální, pleť smíšená, suchá pleť”},”urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro ženy”},”konzistence”:{“param_name”:”Konzistence”,”val”:”Krémový”}}.  . . . . . . . . .
Dermacol Make-up Cover pro jasnou a sjednocenou pleť 30 g Odstín č. 221
Dermacol Make-up Cover pro jasnou a sjednocenou pleť 30 g Odstín č. 210
318