Weleda Bio Březová šťáva (bez cukru) 250 ml

324 

Weleda Bio Březová šťáva (bez cukru) 250 ml od tohoto výrobce Weleda , aktuálně můžete nakoupit od tohoto výrobce výhodně. Vybírejte z široké nabídky produtků za super ceny. Weleda Bio Březová šťáva (bez cukru) 250 ml právě nyní za bezkonkurenční cenu 324 Kč.

Katalogové číslo: 4001638502559 Kategorie: , , Štítek:

Popis

Weleda Bio Březová šťáva (bez cukru) 250 ml od výrobce s dobrým jménem Weleda . Produkt je momentálně dostupný za skvělou cenu. Pořiďte si tento produkt bezpečne a rychle online.

Vnitřní očistná kúra celého organismu. Pouhá vnější péče o pokožku postiženou celulitidou nestačí, opravdu účinná kúra proti celulitidě je komplexní péče. Bříza přispívá k normální funkci močových cest a ledvin, podporuje vylučování škodlivých látek i zadržované vody z organizmu. Pravidelné užívání BIO Březové šťávy napomáhá k celkovému pročištění organizmu, normálnímu trávení a detoxikaci. Aktivní kúra s BIO Březovou šťávou od Weledy je vhodná zvláště na jaře nebo na podzim, kdy dochází k nejlepšímu sladění s přirozenými očistnými mechanismy lidského organismu. V naší nabídce naleznete i další výrobky značky Weleda .

 

Informace o produktu

  • Značka: Weleda
  • EAN: 4001638502559
  • Další vlastnosti: parametry {“objem”:{“param_name”:”Objem”,”val”:”250 ml”},”urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro ženy”},”eko_friendly”:{“param_name”:”Eko friendly”,”val”:”Přírodní, BIO, Eko, Vegan”}}.  . . . . . . . . .
Weleda Bio Březová šťáva (bez cukru) 250 ml
Weleda Bio Březová šťáva (bez cukru) 250 ml
324