RYOR Konopný výživný krém s kmenovými buňkami Cannabis Derma Care 50 ml

311 

RYOR Konopný výživný krém s kmenovými buňkami Cannabis Derma Care 50 ml od společnosti s dlouholetou tradicí RYOR lze u nás nakoupit teď za výhodnou cenu. V e-shopu nakoupíte kvalitní produkty bezpečně online. RYOR Konopný výživný krém s kmenovými buňkami Cannabis Derma Care 50 ml stojí ted u nás 311 Kč.

Katalogové číslo: 8594007972726 Kategorie: , , , Štítek:

Popis

RYOR Konopný výživný krém s kmenovými buňkami Cannabis Derma Care 50 ml od dodavatele s dobrým jménem RYOR lze u nás nakoupit teď za výhodnou cenu. V obchodě naleznete nejžádanější zboží špičkové kvality.

Konopný výživný krém s kmenovými buňkami Cannabis Derma Care je výživný krém, který díky vysokému obsahu aktivních látek řeší současně problémy citlivé pleti a účinně redukuje vrásky. Je vhodný zejména pro sušší, podrážděné, šupinaté a zarudlé typy pleti. Při pravidelné aplikaci (2x denně) jsou vrásky redukovány, pleť je vláčná, rozjasněná a zklidněná. Tento produkt získal ocenění BEPPA – Výrobek vysoké kvality.

 

Informace o produktu

  • Značka: RYOR
  • EAN: 8594007972726
  • Další vlastnosti: parametry {“typ_pleti”:{“param_name”:”Typ pleti”,”val”:”zarudnutí a citlivá pleť, pleť zralá, první vrásky”},”urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro ženy”},”eko_friendly”:{“param_name”:”Eko friendly”,”val”:”Přírodní”},”ucinek”:{“param_name”:”Účinek”,”val”:”Pro hydrataci, Regenerační, Vyživující”},”druh_produktu”:{“param_name”:”Druh produktu”,”val”:”Krémy”}}.  . . . . . . . . .
RYOR Konopný výživný krém s kmenovými buňkami Cannabis Derma Care 50 ml
RYOR Konopný výživný krém s kmenovými buňkami Cannabis Derma Care 50 ml
311