Toothy Sada na bělení zubů Starter

1402 

Toothy Sada na bělení zubů Starter od této spolehlivé značky Toothy lze u nás získat pouze nyní za super cenu. Výhodná akce opravdu pro každého. Toothy Sada na bělení zubů Starter momentálně v akci za 1402 Kč.

Katalogové číslo: 726667490656 Kategorie: , , , Štítek:

Popis

Toothy Sada na bělení zubů Starter od této spolehlivé značky Toothy je k sehnání u nás za skvělou cenu. Pořidťe si kvalitní zboží u nás online za super ceny.

Sada Starter je skvělá volba, pokud nevíte kde začít a chcete nastartovat bělení zubů. Sada obsahuje bělicí gely na 6 dní, během kterých se vaše zuby rozzáří a vybělí o několik odstínů. LED světlo vám pak zůstane pro případné opakované bělení a vy se můžete do budoucna zásobovat pouze doplňujícími gely. Gel obsahuje kombinaci účinných látek, při jejichž aktivaci UV světlem dochází k oxidaci, která likviduje nečistoty na zubech a ničí bakterie, které mají na svědomí jejich zažloutnutí. Pro konstantní udržení bílých zubů mějte v zásobě bělící gely a aplikaci zopakujte po několika týdnech podle potřeby.

 

Informace o produktu

  • Značka: Toothy
  • EAN: 726667490656
  • Další vlastnosti: parametry {“urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro muže, Pro ženy”},”druh_produktu”:{“param_name”:”Druh produktu”,”val”:”Gely, emulze, fluidy”}}.  . . . . . . . . .
Toothy Sada na bělení zubů Starter
Toothy Sada na bělení zubů Starter
1402