Antipodes Denní rozjasňující pleťový krém Manuka Honey (Hyaluronic Acid Brightening Day Cream) 60 ml

1067 

Antipodes Denní rozjasňující pleťový krém Manuka Honey (Hyaluronic Acid Brightening Day Cream) 60 ml značky s tradicí a dobrou pověstí Antipodes , aktuálně můžete nakoupit od tohoto výrobce výhodně. Pořízením tohoto produktu určitě nebudete litovat. Antipodes Denní rozjasňující pleťový krém Manuka Honey (Hyaluronic Acid Brightening Day Cream) 60 ml výhodně za skvělou cenu 1067 Kč.

Katalogové číslo: 9421903925428 Kategorie: , , Štítek:

Popis

Antipodes Denní rozjasňující pleťový krém Manuka Honey (Hyaluronic Acid Brightening Day Cream) 60 ml od skvělého výrobce Antipodes je právě teď za super cenu. Vybírejte s rozmyslem, zboží nemusí být dlouho v akci.

Obnovte zdravý vzhled pleti s tímto hydratačním krémem pro mastnou pleť. Manukový med z Nového Zélandu má přirozené antibakteriální vlastnosti, které pomáhají odstranit nedokonalosti a snížit nežádoucí lesk. Výtažek Vinanza® z hroznů a pivoňka jsou bohaté na antioxidanty a pomáhají udržovat pleť rozzářenou a zdravou. Výhody: – Lehký hydratační krém. – Vyrovnává mastnotu a nežádoucí lesk. – Ideální pro mastnou a smíšenou pleť. – Medová vůně s certifikací COSMOS. – Certifikovaný vegetariánský produkt. – Bez toxických přísad. Denní krém pro mastnou pleť, který hydratuje, vyrovnává přebytečnou mastnotu a drží nedokonalosti na uzdě. Vyřešte zarudnutí a mdlý vzhled pomocí antioxidantů Vinanza® z hroznů a kiwi. Vhodný pro většinu typů pleti, zejména pro suchou a dehydrovanou pleť. Certifikovaný vegetariánský produkt.

 

Informace o produktu

  • Značka: Antipodes
  • EAN: 9421903925428
  • Další vlastnosti: parametry {“typ_pleti”:{“param_name”:”Typ pleti”,”val”:”mastná a problematická pleť, pleť normální, pleť smíšená, suchá pleť”},”urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro ženy”},”cas_pouziti”:{“param_name”:”Čas použití”,”val”:”Denní”},”eko_friendly”:{“param_name”:”Eko friendly”,”val”:”Přírodní, Vegan”},”druh_produktu”:{“param_name”:”Druh produktu”,”val”:”Krémy”}}.  . . . . . . . . .
Antipodes Denní rozjasňující pleťový krém Manuka Honey (Hyaluronic Acid Brightening Day Cream) 60 ml
Antipodes Denní rozjasňující pleťový krém Manuka Honey (Hyaluronic Acid Brightening Day Cream) 60 ml
1067