Black Shampoo Ristruttuarante Cheratina 500ml – Výživný a hydratační šampon

145 

Black Shampoo Ristruttuarante Cheratina 500ml – Výživný a hydratační šampon od výrobce Black je k dostání levně a pohodlně online. Nakupte si na našem e-shopu za skvělé ceny. Black Shampoo Ristruttuarante Cheratina 500ml – Výživný a hydratační šampon – nyní pořídíte za 145 Kč.

Katalogové číslo: 8008423500031 Kategorie: , Štítek:

Popis

Black Shampoo Ristruttuarante Cheratina 500ml – Výživný a hydratační šampon od tohoto výrobce Black – zboží u nás pořídíte právě ted za skvělou cenu. Získejte zboží online a vyhněte se zbytečným frontám v obchodech.

Šampon s extraktem kakaa a keratinu, čistí a vyživuje vlasy od kořínků ke konečkům. Kaaový extrakt chrání vlasy proti nepříznivým vlivům vnějšího prostředí. Keratinový extrakt je zároveň hluboce vyživuje a hydratuje. Vlasy jsou po použití vitální a zdravé.
 
Použití: Důkladně vmasírujte do vlhkých vlasů a pečlivě opláchněte. Podle potřeby lze opakovat.

Black Professional Line
Black je italská profesionální vlasová kosmetika určená nejen do kadeřnických salónů. Značku Black vyrábí Parisienne Italia, která klade důraz především na komplexní a inovativní skladbu výrobků. Výsledkem je velmi kvalitní řada, kterou oceňují kadeřníci pro její jednoduchost k použití a cenovou dostupnost.

 

Další parametry produktu

  • Značka: Black
  • EAN: 8008423500031
  • Další vlastnosti: Objem 500 ml. Typ vlasů Barvený vlas.  . . . . . . . . .
Black Shampoo Ristruttuarante Cheratina 500ml - Výživný a hydratační šampon
Black Shampoo Ristruttuarante Cheratina 500ml – Výživný a hydratační šampon
145