Black Shampoo Prevenzione Caduta Shampoo 500ml – Šampon proti vypadávání vlasů

129 

Black Shampoo Prevenzione Caduta Shampoo 500ml – Šampon proti vypadávání vlasů od našeho známého výrobce Black je momentálně ve výhodné akci. Vybírejte z široké nabídky produtků za příznivé ceny. Black Shampoo Prevenzione Caduta Shampoo 500ml – Šampon proti vypadávání vlasů , produkt nakoupíte ted u nás za 129 Kč.

Katalogové číslo: 8008423871001 Kategorie: , Štítek:

Popis

Black Shampoo Prevenzione Caduta Shampoo 500ml – Šampon proti vypadávání vlasů od výrobce Black – produkt u nás seženete právě teď za super cenu. V našem e-shopu nakoupíte kvalitní zboží.

Díky obsahu placentových výtažků a panthenolu je tento šampon zvláště vhodný pro slabé a tenké vlasy, které mají tendenci vypadávat. Výtažky z placenty a panthenolu přispívají k omezení padání vlasů již po několika použití.
 
Použití: Vmasírujte do vlasů a poté důkladně vypláchněte. Podle potřeby zopakujte.

Black Professional Line
Black je italská profesionální vlasová kosmetika určená nejen do kadeřnických salónů. Značku Black vyrábí Parisienne Italia, která klade důraz především na komplexní a inovativní skladbu výrobků. Výsledkem je velmi kvalitní řada, kterou oceňují kadeřníci pro její jednoduchost k použití a cenovou dostupnost.

 

Další parametry produktu

  • Značka: Black
  • EAN: 8008423871001
  • Další vlastnosti: Objem 500 ml. Typ vlasů Proti padání.  . . . . . . . . .
Black Shampoo Prevenzione Caduta Shampoo 500ml - Šampon proti vypadávání vlasů
Black Shampoo Prevenzione Caduta Shampoo 500ml – Šampon proti vypadávání vlasů
129