Goldwell Dualsenses For Men Hair&Body 300ml – Šampon vlasový a tělový

243 

Goldwell Dualsenses For Men Hair&Body 300ml – Šampon vlasový a tělový od společnosti s dlouholetou tradicí Goldwell lze u nás nakoupit teď za výhodnou cenu. Nakupujte naše kvalitní zboží jednoduše a rychle online. Goldwell Dualsenses For Men Hair&Body 300ml – Šampon vlasový a tělový právě nyní za 243 Kč.

Katalogové číslo: 4021609025771 Kategorie: , Štítek:

Popis

Goldwell Dualsenses For Men Hair&Body 300ml – Šampon vlasový a tělový od dodavatele s dobrým jménem Goldwell . Aktuálně máme akci na zboží od tohoto výrobce. Pořiďte si tento produkt bezpečne a rychle online.

Osvěžující gelový šampon určený pro muže na mytí vlasů a celého těla. Čistí, revitalizuje, pečuje o vlasy a pokožku hlavy, zlepšuje pružnost vlasu. Dodává intenzivní svěžest a decentní vůni pro perfektní start do nového dne. Vitalizační formule s přírodními částicemi glukózy pro více energie, lesk a bohatší objem. Krémová pěna propůjčí vlasům obzvlášť vláčný pocit a osvěží pokožku hlavy. Vhodný pro každodenní použití.

Dualsenses For Men 
Řada péče vyvinutá speciálně pro potřeby mužských vlasů, okamžitě viditelné a znatelné výsledky, posílené vlasy a více energie. Recharge Systém s komplexem guarany a kofeinu posiluje náročné mužské vlasy a chrání je proti škodlivým prvkům životního prostředí společně s proteiny a panthenolem, kombinace mentolu, guarany a kofeinu má vitalizující efekt a stimuluje vlasy i pokožku hlavy.

 

Další parametry produktu

  • Značka: Goldwell
  • EAN: 4021609025771
  • Další vlastnosti: Objem 300 ml. Řada Goldwell Dualsenses.  . . . . . . . . .
Goldwell Dualsenses For Men Hair&Body 300ml - Šampon vlasový a tělový
Goldwell Dualsenses For Men Hair&Body 300ml – Šampon vlasový a tělový
243