Black Noir Repair Shampoo 300ml – Obnovující šampon s extraktem z opuncie

145 

Black Noir Repair Shampoo 300ml – Obnovující šampon s extraktem z opuncie od skvělé a známé značky Black je k dostání teď u nás za skvělou cenu. Nakupujte kvalitní zboží nyní v akci za super ceny. Black Noir Repair Shampoo 300ml – Obnovující šampon s extraktem z opuncie – můžete mít za 145 Kč.

Katalogové číslo: 80319887 Kategorie: , Štítek:

Popis

Black Noir Repair Shampoo 300ml – Obnovující šampon s extraktem z opuncie od známého výrobce Black je k dostání levně a pohodlně online. Vysoká kvalita – nejlepší poměr ceny a kvality pro náročné zákazníky.

Noir Repair Shampoo jemně čistí a podporuje regeneraci, zatímco výživné a hydratační vlastnosti šťávy opuncie mexické zajišťují lesklé vlasy a mění šamponování na uvolňující a omlazující ošetření vlasů. Zajišťuje jemné, hedvábné a příjemně vonící vlasy. Bez solí.

Black Professional Line
Black je italská profesionální vlasová kosmetika určená nejen do kadeřnických salónů. Značku Black vyrábí Parisienne Italia, která klade důraz především na komplexní a inovativní skladbu výrobků. Výsledkem je velmi kvalitní řada, kterou oceňují kadeřníci pro její jednoduchost k použití a cenovou dostupnost.

 

Další parametry produktu

  • Značka: Black
  • EAN: 80319887
  • Další vlastnosti: Objem 300 ml. Řada Black Noir.  . . . . . . . . .
Black Noir Repair Shampoo 300ml - Obnovující šampon s extraktem z opuncie
Black Noir Repair Shampoo 300ml – Obnovující šampon s extraktem z opuncie
145