Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Sensitive Foam Shampoo 250ml – Pěnovy šampon

274 

Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Sensitive Foam Shampoo 250ml – Pěnovy šampon od výrobce s dlouholetou historií Goldwell je k dispizici za skvělou cenu. Získejte kvalitní zboží online a ušetřete si čas i peníze. Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Sensitive Foam Shampoo 250ml – Pěnovy šampon levně za cenu 274 Kč.

Katalogové číslo: 4021609029359 Kategorie: , Štítek:

Popis

Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Sensitive Foam Shampoo 250ml – Pěnovy šampon od předního výrobce Goldwell , zboží zakoupíte momentálně v akci, tak si ji nenechejte ujít. Nákupem online ušetříte čas i peníze – nakupte online.

Pěnový šampon pro citlivou pokožku. Jemně myje a pečuje o vlasy a zároveň okamžitě zklidňuje pokožku hlavy. Díky extraktu z lipového květu snižuje podráždění pokožky. Šampon neobsahuje žádnou parfemaci a je pH neutrální.
Použití: aplikujte na vlhké vlasy, vmasírujte a řádně vypláchněte. Před použitím protřepejte.  

Dualsenses Scalp
Řada péče vyvinutá s ohledem na šetrný přístup k vlasové pokožce nabízí svěží a čistý pocit pokožky hlavy. Obsahuje přídavné aktivní látky, které odstraňují nejrůznější problémy pokožky hlavy. Pravidelné používání těchto přípravků pomáhá předejít dědičnému vypadávání vlasů.

 

Další parametry produktu

  • Značka: Goldwell
  • EAN: 4021609029359
  • Další vlastnosti: Objem 250 ml. Typ vlasů Citlivá pokožka. Řada Goldwell Dualsenses.  . . . . . . . . .
Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Sensitive Foam Shampoo 250ml - Pěnovy šampon
Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Sensitive Foam Shampoo 250ml – Pěnovy šampon
274