Novex Bamboo Sprout Shampoo 300ml – Šampon s obsahem bambusu

220 

Novex Bamboo Sprout Shampoo 300ml – Šampon s obsahem bambusu značky s tradicí a dobrou pověstí Novex . Aktuálně máme akci na zboží od tohoto výrobce. Nakupem online ušetříte nejen váš čas, ale i peníze. Novex Bamboo Sprout Shampoo 300ml – Šampon s obsahem bambusu momentálně k dispozici za 220 Kč.

Katalogové číslo: 876120002701 Kategorie: , Štítek:

Popis

Novex Bamboo Sprout Shampoo 300ml – Šampon s obsahem bambusu od společnosti s úžasnou pověstí Novex je pro vás pro vás právě dnes v akci. S nákupem tohoto produktu budete určitě spokojení.

Tento šampon byl speciálně navržen tak, aby vlasy přirozenou cestou vyčistil a soubežně léčil. Vlasy jsou čisté, zářící a plné života. Tato formule neobsahuje sůl a je obohacena o vitamíny z bambusových výhonků. které dodávají vlasům pevnost a podporují růst. Vlasy jsou dobře živené zářící. Určeno pro všechny typy vlasů.
 
Použití: aplikujte do vlhkých vlasů, jemně vmasírujte a poté důkladně opláchněte. V případě potřeby tento postup opakujte.

BAMBOO SHOOT LINE
Bambusové výhonky jsou známé po tisíciletí v orientální kultuře jako důkladná nutriční výživa obsahující aminokyseliny, minerály a vitamíny A, B a C. Důkladně hydratuje, vyživuje, změkčuje strukturu a vlasy přirozeně ochraňuje před vnějšími vlivy. Novex Bamboo je ideální pro vlasy, které potřebují rychlejší růst a větší pevnost. Speciálně vyvinut pro přirozené posílení vlasů a stimulaci kořínků vlasů pro intenzivnější růst.

 

Další parametry produktu

  • Značka: Novex
  • EAN: 876120002701
  • Další vlastnosti: Objem 300 ml. Typ vlasů Barvený vlas. Řada Novex Bamboo Sprout.  . . . . . . . . .
Novex Bamboo Sprout Shampoo 300ml - Šampon s obsahem bambusu
Novex Bamboo Sprout Shampoo 300ml – Šampon s obsahem bambusu
220