Togethair Silver Anti-Yellow Shampoo 1000ml – šampon pro eliminaci žlutých odstínů

780 

Togethair Silver Anti-Yellow Shampoo 1000ml – šampon pro eliminaci žlutých odstínů od kvalitní značky Togethair je k dostání výhodně. Získejte tento produkt za super cenu u nás online. Togethair Silver Anti-Yellow Shampoo 1000ml – šampon pro eliminaci žlutých odstínů aktuálně za super cenu 780 Kč.

Katalogové číslo: 8002738183491 Kategorie: , Štítek:

Popis

Togethair Silver Anti-Yellow Shampoo 1000ml – šampon pro eliminaci žlutých odstínů od spolehlivého výrobce Togethair . Zboží můžete mít u nás za super cenu. Pořidťe si kvalitní zboží u nás online za bezkonkurenční ceny.

Neutralizační šampon přispívá k potlačení nežádoucích žlutých odstínů v blond, šedivých nebo odbarvených vlasech. Obsažený azulen se účinně postará o eliminaci žlutých odlesků ve vlasových vláknech, na která má zároveň zjemňující efekt. Správnou hydrataci a ochranu pak vlasům dodá výtažek z květů ibišku. 
 
Aktivní složky: 

azulen
výtažek z květů ibišku

 
Použití: Přiměřené množství šamponu vmasírujte do mokrých vlasů po celé jejich délce. Pro zesílení efektu nechejte působit 2-3 minuty a poté důkladně opláchněte. V případě potřeby postup opakujte. 

TOGETHAIR
Italský smysl pro krásu, styl a dokonalou image. Vášeň, kterou Italové vkládají do každého svého počinu. Nejmodernější technologie současnosti a zároveň úcta a láska k přírodě. Spojením těchto jednotlivých dílků mozaiky vznikají prvotřídní vlasové produkty, se kterými není možné šlápnout vedle.

 

Další parametry produktu

  • Značka: Togethair
  • EAN: 8002738183491
  • Další vlastnosti: Objem 1000 ml. Typ vlasů Blond vlasy.  . . . . . . . . .
Togethair Silver Anti-Yellow Shampoo 1000ml - šampon pro eliminaci žlutých odstínů
Togethair Silver Anti-Yellow Shampoo 1000ml – šampon pro eliminaci žlutých odstínů
780