Black Platinum Absolute Blond Mask 250ml – Maska s extraktem s organických mandlí

239 

Black Platinum Absolute Blond Mask 250ml – Maska s extraktem s organických mandlí od skvělého výrobce Black jde u nás právě teď pořídit výhodně. Vybírejte z široké nabídky produtků za příznivé ceny. Black Platinum Absolute Blond Mask 250ml – Maska s extraktem s organických mandlí stojí u nás 239 Kč.

Katalogové číslo: 80314738 Kategorie: , Štítek:

Popis

Black Platinum Absolute Blond Mask 250ml – Maska s extraktem s organických mandlí od tohoto výrobce Black je u nás k dostání za skvělou cenu. V e-shopu nakoupíte kvalitní produkty bezpečně online.

Tato maska revitalizuje blond vlasy díky svým purpurovým pigmentům. V průběhu času mají světlé vlasy tendenci ztrácet lesk, vitalitu a tón. Produkt je navržen tak, aby působil právě proti nevzhledným žlutým tónům. Tato maska společnosti Black Professional oživuje barvu, obnovuje výživu a lesk. Organický extrakt z mandle obsažený ve složení má výživné vlastnosti a vlasy udržuje lesklé a plné objemu.

Black Platinum
Rozlučte se se žlutými tóny díky nové řadě produktů Platinum od Black. Exkluzivní ošetření obohacené organickými mandlovými a purpurovými pigmenty vyvinuto v Black Professional Laboratories pro neutralizování žlutých tónů blonďatých, barvených nebo odbarvených vlasů.

 

Další parametry produktu

  • Značka: Black
  • EAN: 80314738
  • Další vlastnosti: Objem 250 ml. Typ vlasů Blond vlasy. Řada Black Platinum.  . . . . . . . . .
Black Platinum Absolute Blond Mask 250ml -  Maska s extraktem s organických mandlí
Black Platinum Absolute Blond Mask 250ml – Maska s extraktem s organických mandlí
239