Subrína Care Massage Lotion 480ml – Masážní lotion

239 

Subrína Care Massage Lotion 480ml – Masážní lotion od výrobce s dobrým jménem Subrína , aktuálně můžete nakoupit od tohoto výrobce výhodně. Opět se můžete těšit na enormní výběr zboží za skvělé ceny. Subrína Care Massage Lotion 480ml – Masážní lotion – produkt momentálně prodáváme za 239 Kč.

Katalogové číslo: 4260446015730 Kategorie: , Štítek:

Popis

Subrína Care Massage Lotion 480ml – Masážní lotion od této spolehlivé značky Subrína , zní to neuvěřitelně, ale zboží u nás nakoupíte opravdu výhodně. Pořidťe si tento kvalitní produkt na našem e-shopu.

Bezoplachový lotion vhodný pro masáž vlasové pokožky zajistí její osvěžení a lepší krevní oběh, který pozitivně ovlivňuje růst nových vlasů. Vhodný pro všechny typy vlasů se sklonem k vypadávání. 
 
Aktivní složky: 

Menthol – účinně prokrvuje a čistí póry vlasové pokožky, čímž napomůže snadnějšímu růstu vlasů
Glycerin – s významnými hydratačními a regeneračními účinky
Extrakt z listů aloe – skvělý protizánětlivý a antibakteriální účinek, napomáhá také regeneraci pokožky a hojení drobných ranek

 
Použití: Umyjte vlasy přípravky Subrína běžným způsobem. Následně naneste do vlhkých vlasů masážní lotion a vmasírujte konečky prstů do vlasové pokožky. Neoplachujte. 

SUBRÍNA PROFESSIONAL
Producentem značky SUBRINA PROFESSIONAL je slovinská společnost ILIRIJA sídlící v Ljubljani, která vznikla již roku 1908 jako výrobce čistících prostředků na kůži a obuv. Později však začala vyrábět vlasovou kosmetiku jak pro profesionální kadeřníky, tak i pro jejich zákazníky. Firma dbá na vysokou kvalitu svých výrobků a také na maximální ekologičnost. Subrína se také chlubí nulovou přítomností škodlivých látek ve svých výrobcích, jako jsou parabeny nebo uvolňovače formaldehydu.

 

Další parametry produktu

  • Značka: Subrína
  • EAN: 4260446015730
  • Další vlastnosti: Objem 480ml. Typ vlasů Proti padání.  . . . . . . . . .
Subrína Care Massage Lotion 480ml - Masážní lotion
Subrína Care Massage Lotion 480ml – Masážní lotion
239