Togethair Shine Air 250ml – rozjasňující sprej pro okamžitý lesk

610 

Togethair Shine Air 250ml – rozjasňující sprej pro okamžitý lesk od tohoto výrobce Togethair je pro vás k sehnání za skvělou cenu. Skvělý produkt s garancí kvality. Togethair Shine Air 250ml – rozjasňující sprej pro okamžitý lesk právě teď za cenu 610 Kč.

Katalogové číslo: 8002738196187 Kategorie: , Štítek:

Popis

Togethair Shine Air 250ml – rozjasňující sprej pro okamžitý lesk od výrobce s dobrým jménem Togethair – produkt u nás seženete právě teď za super cenu. Nakupujte bezpečně a rychle online.

Pomyslnou třešničku na dortu poskytne vlasům rozjasňující sprej značky Togethair. Dodává přirozený lesk a jas, postará se o hedvábnou jemnost a lehkost a zároveň zabrání elektrizování. 
 
Aktivní složky: 

phytokeratin (hydrolyzovaný pšeničný protein)

 
Použití: Před použitím přípravek protřepejte a následně aplikujte ze vzdálenosti cca 25-30 cm. Nechejte volně zaschnout. 
 

TOGETHAIR
Italský smysl pro krásu, styl a dokonalou image. Vášeň, kterou Italové vkládají do každého svého počinu. Nejmodernější technologie současnosti a zároveň úcta a láska k přírodě. Spojením těchto jednotlivých dílků mozaiky vznikají prvotřídní vlasové produkty, se kterými není možné šlápnout vedle.

 

Další parametry produktu

  • Značka: Togethair
  • EAN: 8002738196187
  • Další vlastnosti: Objem 250 ml. Styling Pro lesk vlasů.  . . . . . . . . .
Togethair Shine Air 250ml - rozjasňující sprej pro okamžitý lesk
Togethair Shine Air 250ml – rozjasňující sprej pro okamžitý lesk
610