Togethair Eco Fix Design 250ml – ekologický lak, mechanický rozprašovač, se silnou fixací

565 

Togethair Eco Fix Design 250ml – ekologický lak, mechanický rozprašovač, se silnou fixací od známého dodavatele Togethair je k dispizici za skvělou cenu. V našem e-shopu nakoupíte kvalitní zboží. Togethair Eco Fix Design 250ml – ekologický lak, mechanický rozprašovač, se silnou fixací v současnosti pořídíte za cenu 565 Kč.

Katalogové číslo: 8002738196200 Kategorie: , Štítek:

Popis

Togethair Eco Fix Design 250ml – ekologický lak, mechanický rozprašovač, se silnou fixací od našeho známého výrobce Togethair lze zakoupit u nás za příznivou cenu. Nové produkty každý den. Aktuální ceny a slevy.

Silně fixační lak na vlasy je ekologickou variantou díky svému mechanickému rozprašovači. Vlasům zajistí přirozený lesk a odolnost proti vlhkosti. Díky svému složení rychle zasychá, snadno se vyčesává a výborně funguje v kombinaci s fénem či žehličkou. 
 
Aktivní složky: 

phytokeratin (hydrolyzovaný pšeničný protein)

 
Použití: Nastříkejte na suché vlasy ze vzdálenosti cca 25-30 cm.

TOGETHAIR
Italský smysl pro krásu, styl a dokonalou image. Vášeň, kterou Italové vkládají do každého svého počinu. Nejmodernější technologie současnosti a zároveň úcta a láska k přírodě. Spojením těchto jednotlivých dílků mozaiky vznikají prvotřídní vlasové produkty, se kterými není možné šlápnout vedle.

 

Další parametry produktu

  • Značka: Togethair
  • EAN: 8002738196200
  • Další vlastnosti: Objem 250 ml. Styling Pro fixaci vlasu.  . . . . . . . . .
Togethair Eco Fix Design 250ml - ekologický lak
Togethair Eco Fix Design 250ml – ekologický lak, mechanický rozprašovač, se silnou fixací
565