Sinergy Cosmetics Sinergy Zen Bleaching Powder Blu 500g – Melír bez obsahu amoniaku

439 

Sinergy Cosmetics Sinergy Zen Bleaching Powder Blu 500g – Melír bez obsahu amoniaku od výrobce se skvělou pověstí Sinergy Cosmetics je momentálně ve výhodné akci. Máte rádi různé slevové akce? Pro stálé klienty máme výhodný věrnostní program. Sinergy Cosmetics Sinergy Zen Bleaching Powder Blu 500g – Melír bez obsahu amoniaku , produkt koupíte ted u nás za 439 Kč.

Katalogové číslo: 8033745723912 Kategorie: , Štítek:

Popis

Sinergy Cosmetics Sinergy Zen Bleaching Powder Blu 500g – Melír bez obsahu amoniaku od známé kvalitní značky Sinergy Cosmetics je momentálně za bezkonkurenční cenu. Na našem e-shopu si pořídíte kvalitní zboží za top ceny.

Profesionální melírovací prášek s obsahem modrých pigmentů zajistí šetrné, kvalitní a rovnoměrné zesvětlení vlasů až o 6 odstínů. Zároveň eliminuje výskyt nežádoucích odstínů oranžové či žluté barvy. Vlasové vlákno nijak neporušuje, naopak udržuje jeho elasticitu. Nestéká, nebobtná, nezahřívá se.
 
Aktivní složky:

Kukuřičný protein – zajistí skvělý čistící a zjemňující účinek. 
Hedvábné bílkoviny z kokonu bource morušového – složka, která se stará o hloubkovou regeneraci vlasů.
Včelí vosk – nabízí ochranu a potřebnou hydrataci vlasové pokožce, má také protizánětlivý, antibakteriální a regenerační efekt.
Xantanová guma – vzniká fermentací kukuřičného škrobu, funguje jako zahušťovadlo.
Čistě modré pigmenty 

 
Použití: Smíchejte 30 g melírovacího prášku s 60 ml Sinergy Zen peroxidu. Aplikujte na vlasy a nechejte působit 20 – 50 minut v závislosti na požadovaném odstínu zesvětlení. 

SINERGY COSMETICS
Společnost Sinergy Cosmetics je dnes nejen v Itálii synonymem lídra ve vývoji profesionální vlasové kosmetiky, která zároveň ctí hodnoty krásy, zdraví a respektu k přírodě. A nejspíše je to právě tím, že vznikla na rodinné farmě obklopené vinicemi a olivovými háji. Díky veliké podpoře partnerů firma rostla o další a další řady produktů, které nabízí dokonalou péči všem typům vlasů i vlasové pokožky, a to za použití pečlivě vybíraných a testovaných přírodních složek.

 

Další parametry produktu

  • Značka: Sinergy Cosmetics
  • EAN: 8033745723912
  • Další vlastnosti: Objem 500 g.  . . . . . . . . .
Sinergy Cosmetics Sinergy Zen Bleaching Powder Blu 500g - Melír bez obsahu amoniaku
Sinergy Cosmetics Sinergy Zen Bleaching Powder Blu 500g – Melír bez obsahu amoniaku
439