Ohanic Texturizing Powder 10g – Pudr na vlasy

360 

Ohanic Texturizing Powder 10g – Pudr na vlasy od naší známé značky Ohanic – produkt u nás seženete právě teď za super cenu. Nakupte z široké nabídky kvalitných produktů za super ceny. Ohanic Texturizing Powder 10g – Pudr na vlasy – produkt momentálně prodáváme za 360 Kč.

Katalogové číslo: 8422037032755 Kategorie: , Štítek:

Popis

Ohanic Texturizing Powder 10g – Pudr na vlasy od dodavatele se skvělou pověstí Ohanic lze u nás získat pouze nyní za super cenu. Nakupte si na našem e-shopu za super ceny.

Objemový pudr na vlasy s veganským složením, poskytující vysokou fixaci bez slepených vlasů a přirozený vzhled finálního stylingu.
 

Okamžitě vlasům dodává objem a texturu.
Vhodný pro všechny typy účesů (dlouhé, krátké a středně dlouhé vlasy).
Matný vzhled s dlouhotrvajícím efektem.
Veganský produkt.

 
 
Použití: Aplikujte malé množství ke kořínkům a jemně konečky prstů zapracujte. Zabraňte kontaktu s očima, v případě kontaktu okamžitě vypláchněte vodou.
 

OHANIC
Profesionální přírodní kosmetika OHANIC pochází ze španělské Aragonie, což je věhlasná oblast ekologického zemědělství. Nachází se zde velké množství vinic, levandulových, olivových a rozmarýnových polí. OHANIC využívá svých vlastních ekologických surovin pro výrobu nejšetrnější profesionální kosmetiky s vysokým obsahem přírodních složek. Produkty jsou založeny na rostlinných extraktech, vždy bez sulfátů, silikonů, barviv, přidaných solí, pegů, naftových výrobků a lepků. Hlavní složkou je extrakt z vinné révy, který je extrémně bohatý na antioxidanty, flavonoidy a resveratrol. OHANIC se zrodil ze snahy přenést do profesionálního světa kadeřníků přírodní péči, udržitelnou jak pro zdraví vlasů, tak i pro zdraví naší planety.

 

Další parametry produktu

  • Značka: Ohanic
  • EAN: 8422037032755
  • Další vlastnosti: Objem 10 g.  . . . . . . . . .
Ohanic Texturizing Powder 10g - Pudr na vlasy
Ohanic Texturizing Powder 10g – Pudr na vlasy
360