Paloma Picasso Paloma Picasso – EDP 50 ml

764 

Paloma Picasso Paloma Picasso – EDP 50 ml od značky s dobrým jménem Paloma Picasso je k sehnání u nás za skvělou cenu. Udělejte si radost nákupem online a neřešte fronty v obchodě. Paloma Picasso Paloma Picasso – EDP 50 ml ve výhodné ceně 764 Kč.

Katalogové číslo: 3360370600062 Kategorie: , Štítek:

Popis

Paloma Picasso Paloma Picasso – EDP 50 ml s pečetí kvality od Paloma Picasso je u nás k dispozici opravdu výhodně. Nakupte si na našem e-shopu za skvělé ceny.

Paloma Picasso je romantická, těžší, teplá, květinově-orientální dámská vůně. Vyzkoušejte spojení karafiátů, růží a citronu spolu s jasmínem a hyacintem. Vrchol vůně zdobí dřevité nóty podtržené vůní lišejníku a vetiveru. Na trh byla uvedena v roce 1984.

 

Parametry produktu

  • Značka: Paloma Picasso
  • Kategorie: Parfémy -> Parfémové vody (EDP)
  • EAN: 3360370600062
  • parametry {“objem”:{“param_name”:”Objem”,”val”:”50 ml”},”typ”:{“param_name”:”Typ”,”val”:”Parfémová voda”},”hlavni_vune”:{“param_name”:”Hlavní vůně”,”val”:”Květinová”},”vedlejsi_vune”:{“param_name”:”Vedlejší vůně”,”val”:”Sladká”},”urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro ženy”},”hlava”:{“param_name”:”Hlava”,”val”:”bergamot, citron, růže, andělika, neroli, koriandr, karafiát”},”zaklad”:{“param_name”:”Základ”,”val”:”ambra, santalové dřevo, vetiver, dřevité tóny, lišejník”},”srdce”:{“param_name”:”Srdce”,”val”:”jasmín, pačuli , hyacint, ylang-ylang, mimóza”},”charakteristika_vune”:{“param_name”:”Charakteristika vůně”,”val”:”květinová, chyprová”}}
Paloma Picasso Paloma Picasso - EDP 50 ml
Paloma Picasso Paloma Picasso – EDP 50 ml
764