Mancera Midnight Gold – EDP 60 ml

849 

Mancera Midnight Gold – EDP 60 ml od společnosti s výborným jménem Mancera je k dostání online za výhodnout cenu. Neváhejte, zboží nemusí být brzy skladem. Mancera Midnight Gold – EDP 60 ml výhodně za skvělou cenu 849 Kč.

Katalogové číslo: 3760265193844 Kategorie: , Štítek:

Popis

Mancera Midnight Gold – EDP 60 ml od společnosti s předním postavením na trhu Mancera je pro vás k sehnání za skvělou cenu. Vybírejte s rozmyslem, zboží nemusí být dlouho v akci.

Fascinující vůně, která vás ihned okouzlí. Toto dílo začíná tóny kardamomu, rozmarýnu, mandarinky, limetky, neroli a pepře. Srdce bije díky pačuli, cedru a turecké růži. Nakonec vás zaujme jantar, mech, oud a bílé pižmo. Vůně byla uvedena na trh v roce 2020.

 

Parametry produktu

  • Značka: Mancera
  • Kategorie: Parfémy -> Parfémové vody (EDP)
  • EAN: 3760265193844
  • parametry {“objem”:{“param_name”:”Objem”,”val”:”60 ml”},”urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro muže, Pro ženy”},”typ”:{“param_name”:”Typ”,”val”:”Parfémová voda”},”hlavni_vune”:{“param_name”:”Hlavní vůně”,”val”:”Orientální”},”parfemy_niche”:{“param_name”:”Parfémy niche”,”val”:”Niche parfémy”},”srdce”:{“param_name”:”Srdce”,”val”:”cedrové dřevo, pačuli , turecká růže”},”zaklad”:{“param_name”:”Základ”,”val”:”mech, jantar, bílé pižmo, agarové dřevo (oud)”},”hlava”:{“param_name”:”Hlava”,”val”:”černý pepř, mandarinka, kardamom, neroli, limetka, rozmarýn”},”charakteristika_vune”:{“param_name”:”Charakteristika vůně”,”val”:”orientální”}}
Mancera Midnight Gold - EDP 60 ml
Mancera Midnight Gold – EDP 60 ml
849