Zarkoperfume Molécule No. 8 – EDP 100 ml

2199 

Zarkoperfume Molécule No. 8 – EDP 100 ml od výrobce s dobrým jménem Zarkoperfume je k dostání za výborné peníze. Na e-shopu vybírejte z široké nabídky produtků za skvělé ceny. Zarkoperfume Molécule No. 8 – EDP 100 ml nyní za 2199 Kč.

Katalogové číslo: 5712598000069 Kategorie: , Štítek:

Popis

Zarkoperfume Molécule No. 8 – EDP 100 ml od známé společnosti Zarkoperfume – produkt u nás seženete právě teď za super cenu. Nakupujte kvalitní produkty online za dobré ceny.

Molécule No. 8 je parfémová voda pro muže i ženy, která zaujme především milovníky dřevitých vůní. Cílem bylo zachytit podstatu lidské nevinnosti a krásy a vdechnout tyto vlastnosti do vůně. Svěží úvodní tóny mandarinky prodchne aroma turecké růže, základ vůně skrývá krásu oud tónů agarového dřeva a nasládlého pačuli. Značka Zarkoperfume vznikla jako výsledek snahy zachytit jedinečné klima, životní styl a estetiku Skandinávie a dala tak život originálním parfémům, které respektují tradice, ale zároveň hledí do budoucnosti, nejsou omezené konvencemi a umožní únik do jiného světa, kde žádný cíl není nedosažitelný. Vůně byla uvedena na trh v roce 2015.

 

Parametry produktu

  • Značka: Zarkoperfume
  • Kategorie: Parfémy -> Parfémové vody (EDP)
  • EAN: 5712598000069
  • parametry {“objem”:{“param_name”:”Objem”,”val”:”100 ml”},”urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro muže, Pro ženy”},”typ”:{“param_name”:”Typ”,”val”:”Parfémová voda”},”parfemy_niche”:{“param_name”:”Parfémy niche”,”val”:”Niche parfémy”},”hlava”:{“param_name”:”Hlava”,”val”:”mandarinka”},”srdce”:{“param_name”:”Srdce”,”val”:”turecká růže”},”zaklad”:{“param_name”:”Základ”,”val”:”pačuli , agarové dřevo (oud)”},”charakteristika_vune”:{“param_name”:”Charakteristika vůně”,”val”:”dřevitá”},”vedlejsi_vune”:{“param_name”:”Vedlejší vůně”,”val”:”Dřevitá”}}
Zarkoperfume Molécule No. 8 - EDP 100 ml
Zarkoperfume Molécule No. 8 – EDP 100 ml
2199