Jenny Glow Pomegranate – tělový krém 15 g

149 

Jenny Glow Pomegranate – tělový krém 15 g od spolehlivého výrobce Jenny Glow je k dostání online za výhodnout cenu. Nákupem online ušetříte čas i peníze – nakupte online. Jenny Glow Pomegranate – tělový krém 15 g právě teď za cenu 149 Kč.

Katalogové číslo: 6294015130492 Kategorie: , Štítek:

Popis

Jenny Glow Pomegranate – tělový krém 15 g od skvělého výrobce Jenny Glow . Zboží můžete mít u nás za super cenu. Jsme internetový obchodní dům s rozsáhlou nabídkou zboží za skvělé ceny.

Hedvábný parfémovaný krém na ruce a tělo Pomegranate vás zahalí osvěžující vůní, která vám dodá energii po celý den. Zanechává na pokožce hedvábně-jemný lesk. Je skvělou alternativou k parfému. Není vhodné k použití na obličej.

 

Parametry produktu

  • Značka: Jenny Glow
  • Kategorie: Parfémy -> Tělové krémy
  • EAN: 6294015130492
  • parametry {“typ”:{“param_name”:”Typ”,”val”:”Tělový krém”},”puvod”:{“param_name”:”Původ”,”val”:”Arábie a Orient”},”hlavni_vune”:{“param_name”:”Hlavní vůně”,”val”:”Citrusová”},”vedlejsi_vune”:{“param_name”:”Vedlejší vůně”,”val”:”Ovocná”},”urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro ženy”},”zaklad”:{“param_name”:”Základ”,”val”:”pižmo, ambra, vanilka”},”srdce”:{“param_name”:”Srdce”,”val”:”pačuli , tarragon, hřebíček”},”hlava”:{“param_name”:”Hlava”,”val”:”růžový pepř, meloun, jahoda”},”charakteristika_vune”:{“param_name”:”Charakteristika vůně”,”val”:”citrusová, ovocná”}}
Jenny Glow Pomegranate - tělový krém 15 g
Jenny Glow Pomegranate – tělový krém 15 g
149