Flavia Mega Woman – EDP 100 ml

429 

Flavia Mega Woman – EDP 100 ml od přední společnosti Flavia lze u nás získat pouze nyní za super cenu. Nakupte z pohodlí domova na našem e-shopu za skvělé ceny. Flavia Mega Woman – EDP 100 ml v současnosti za 429 Kč.

Katalogové číslo: 6294015100051 Kategorie: , Štítek:

Popis

Flavia Mega Woman – EDP 100 ml od našeho výrobce Flavia je k dostání online za výhodnout cenu. Máte rádi různé slevové akce? Pro stálé klienty máme výhodný věrnostní program.

Nechte se okouzlit orientální květinovou parfémovou vodou Mega Woman od značky Flavia. Omamný pomerančový květ a nevinná vůně frézie ruku v ruce se sladkou broskvovou notou otevírají vonnou esenci, která pokračuje opojným spojením jasmínu, růže a magnólie. Základní tóny jsou smyslnou kombinací pižma, jantaru a vanilky. Stačí jediná kapka této intenzivní ženské vůně a osvobodíte mocnou bytost plnou lásky, krásy a touhy po životě, která se ve Vás skrývá. Vůně byla uvedena na trh v roce 2016.

 

Parametry produktu

  • Značka: Flavia
  • Kategorie: Parfémy -> Parfémové vody (EDP)
  • EAN: 6294015100051
  • parametry {“objem”:{“param_name”:”Objem”,”val”:”100 ml”},”typ”:{“param_name”:”Typ”,”val”:”Parfémová voda”},”urceni”:{“param_name”:”Určení”,”val”:”Pro ženy”},”hlava”:{“param_name”:”Hlava”,”val”:”broskev, frézie, květ pomerančovníku”},”srdce”:{“param_name”:”Srdce”,”val”:”jasmín, magnólie, růže”},”zaklad”:{“param_name”:”Základ”,”val”:”jantar, pižmo, vanilka”},”charakteristika_vune”:{“param_name”:”Charakteristika vůně”,”val”:”květinová, orientální”},”hlavni_vune”:{“param_name”:”Hlavní vůně”,”val”:”Květinová”}}
Flavia Mega Woman - EDP 100 ml
Flavia Mega Woman – EDP 100 ml
429